DenverSoft

Mijn uitdaging is: Begrip en communicatie door visualisatie!

DVS_Logo_zonderHerkent u het probleem: Mijn ICT afdeling kost veel geld, ik investeer veel, maar heb geen idee hoe we ervoor staan. Of we nu echt aansluiten bij de markt en de toekomst?

Als consultant heb ik de kennis en kunde om u te adviseren bij ICT-, Security-, Compliancy- en procesvraagstukken. Door het maken van tekeningen en het schetsen van plaatjes in een begrijpelijke vorm creëer ik communicatie en ontstaat er begrip en duidelijkheid. Interpretatie van kennis op het gebied van Zorg, ICT, normen & kaders is voor velen zeer verschillend, hierdoor ontstaan vanuit kleine nuances soms grote gevaren. Ik beschik over ruim 15 jaar markt- en productkennis. Ik ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op (service georiënteerde) infrastructuren met specialisatie privacy (security & safety). Het praktisch invullen van de NEN7510 en aanverwante normeringen binnen de Zorg is één van mijn specialismen.


DenverSoft verricht tevens diensten op het gebied van Werving en Selectie. Deze activiteit vindt plaats in een partnership met Aardoom & de Jong. Ik selecteer, toets en vervul persoonlijke vraagstukken rondom het werven en selecteren van Zorg & ICT competenties.

aardoom“Aardoom & de Jong is dé specialist voor vaste en tijdelijke invulling van specialistische, management en directie posities in het publieke domein. Wij bouwen voortdurend aan een sterk netwerk van ambitieuze kandidaten die (latent) open staan voor een nieuwe uitdaging. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid relatienetwerk. Wij zijn, door onze actuele kennis van de markt, in staat om de behoefte van onze opdrachtgevers en kandidaten effectief te doorgronden waardoor wij snel en adequaat de juiste match kunnen maken. Het succes blijkt uit de vele bemiddelingen die zij realiseren. De aanpak kenmerkt zich door discreet, daadwerkelijk persoonlijk contact en maatwerk.”