DenverVolley

Mijn uitdaging is: Talentvolle (beach)volleyballers kansen te bieden hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te gebruiken!

DenverVolley staat voor Dennis Verschuuren Beach & Volleybal!

 Als gekwalificeerd VT4B trainer scout en train ik talentvolle beachvolleyballers om zo hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te gebruiken. De jeugd is onbevangen en staat open voor verandering. Ik volg mijn gevoel en probeer de spelers en speelsters tot een niveau te brengen waarin ze zelf in staat zijn om beslissingen te nemen en zichzelf te sturen naar een hoger niveau.

Beachvolleyballen is mijn sportpassie. Zoveel als mogelijk vermaak ik me in de zomermaanden op het strand. Ik ben gekwalificeerd zaaltrainer op niveau VT3 en beachvolleybal trainer op niveau VT4 Beachvolleybal. Daarbij actief lid van de Beachexpertgroep binnen Beachvolleybal Team Nederland.

Met deze ervaring geef ik clinics voor een dag(deel) tot en met volwaardige trainingsprogramma’s voor een heel seizoen voor een vereiniging of regio. In 2015 kan je me hier tegenkomen:

  • Beach 2015 – Maandag, Dinsdag- en donderdagavond: Hoofdtrainer bij Dordt Beach voor de talent teams (13-18 jaar) van de Dordt Beach Academy.
  • Beach 2015 – Woensdagavond: Zelf beachen met de enthousiaste beachers van Apollo Numansdorp.
  • Zaal 2015 voorjaar: Techniek Trainer Heren 1 Next Volley Dordrecht, Top Divisie.
  • Zaal Seizoen 2014-2015: Trainer Meiden A, B, Dames 1 (2e klasse) en Heren 1 (3e klasse) Apollo Numansdorp.
  • Beach 2015: Initiatiefnemer en voorzitter Stichting Beachsport Hoeksche Waard.

Voor mijn persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van de beachvolleybalsport in het algemeen heb ik nauw contact met Beachvolleybal Team Nederland. Het doel hierin is het afleveren van nieuw talent bij Jeugd Beach Oranje onder leiding van Victor Anfiloff (jongens) en Margo Wiltens (meisjes).

Daarnaast ben ik voor het geven van trainer2trainer clinics beschikbaar als consulent uit naam van de NeVoBo. Hierbij kan je denken aan het trainen van zaaltrainers om zo handvatten te hebben voor het training geven in het zand, zonder hier gelijk je VT2 beach voor te moeten halen. Volg je overigens een sessie door de Nevobo georganiseerd, dan is je licentie halen direct mogelijk.

Ik neem sinds 2013 als PvB beoordelaar techniek examens af namens de NeVoBo voor beach- en volleybaltrainers tot en met niveau 3. Als jeugd en senioren trainer ben ik indoor actief voor Volleybalvereniging Apollo uit Numansdorp waar ik me momenteel richt op het schrijven van Technisch zaal- en beachvolleybalbeleid gebaseerd op het meerjaren opleidingsplan van de Nevobo.

Mocht je interesse hebben in een (beach)volleybalclinic voor jou, je bedrijf, familie, vrienden of enthousiastelingen … of wil je praten over het structureel opzetten van beachvolleybal (opleidingen) binnen jouw vereniging … mail, tweet of vind mij op Facebook!

Meer informatie is tevens terug te vinden op genoemde websites, of mail naar dennis@dennisverschuuren.nl.

Referenties: